илюстрация: https://www.pexels.com28-годишният Димитър Стефанин грабна приза с певицата Миси Мей от 5-ия път, преди това три

...
илюстрация: https://www.pexels.com28-годишният Димитър Стефанин грабна приза с певицата Миси Мей от 5-ия път, преди това три
Коментари Харесай

Българин победи в Dancing Stars - Австрия

илюстрация: https://www.pexels.com

28-годишният Димитър Стефанин грабна наградата с певицата Миси Мей от 5-ия път, преди това три пъти е трети

28-годишният българин Димитър Стефанин завоюва австрийския Dancing Stars след трагични обрати.

Негова партньорка бе певицата Миси Мей, която е звезда в едни от най-успешните мюзикъли във Виена - последният е “Титаник ”, където ѝ е поверена основната роля. Танцовото шоу се радва на свръхестествен триумф в Австрия и е гледано от над 1 млн. фенове, или от всеки 8-и австриец, предава 24 часа.

Стефанин, въпреки отпаднал и настинал след тримесечния маратон, в който са му се събирали едвам по 4-5 часа сън, описа пред “24 часа ”, че всичко почнало с провал и непредвидени обрати и въобще не предвещавало успеха. От пет сезона, в които взел участие, Димитър 3 пъти е бил трети.

Сега първата му партньорка била известната балерина Карина Саркисова, която до този миг е била жури на шоуто. За неволя още първата седмица тя получава тежка травма. “Имаше сериозен проблем и сподели, че няма да се оправи без профилирано лекуване ”, изясни той. Тогава на нейното място е поканена Миси Мей. “Обадиха ѝ се в неделя, с цел да ѝ кажат, че би трябвало да стартира в понеделник - описа Стефанин. – Тя бързо взе решение и отхвърли всичките си задължения през идващите 3 месеца. ”

Мей е професионална певица и актриса, само че с танците няма задоволително опит. Въпреки това против двойката стартира гневна офанзива от конкуренцията, че била и професионален танцьор и няма право да се състезава с останалите, които са фенове.

Миси в никакъв случай не е танцувала професионално, изясни Димитър. И описа, че даже на последния си кастинг за мюзикъла “Танцът на вампирите ” била изгонена от хореографа с викове, че в никакъв случай няма да може да танцува.

“Затова ние взехме решение да създадем тъкмо този танц в шоуто с посланието, че човек в никакъв случай не би трябвало да се вслушва в отрицателната рецензия. Ако е положителна, тя дава мотивация, само че другата те срутва. И обяснихме пред медиите, че не би трябвало да се поддаваме на такива операции ”, споделя българинът. След трагичния конфликт, доста изтощителни тренировки и отдаденост на сцената идва заслужената победа.

Благодарение на сполучливото си менторство и на обстоятелството, че Стефанин е хореограф и самичък избира декорите и реквизитите, през днешния ден той приготвя огромен типичен бал в Дубай, а по-късно стартира турне в Германия, което се следи от 80 млн. души.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР